Helyi közélet

2008.07.02. 09:47

Portugália nyerte a miskolci Mini EB-t

<p>Miskolc - Az University Sportmarketing Kft. szervezésében a Miskolci Egyetemen került megrendezésre a Mini EB kispályás labdarúgó torna azzal a céllal, hogy megidézze a Labdarúgó Európa bajnokság hangulatát.&#160;<DIA alt="Mini foci-EB a Miskolci Egyetemen 2008.06.29." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Mini_foci_EB_a_Miskolci_Egyetemen_2008_06_2/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Mini foci-EB a Miskolci Egyetemen 2008.06.29." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Sporttal egybekötött kikapcsolódási lehetőséget biztosítva a Miskolci Egyetem hallgatói és Miskolc város sportolni vágyó lakói számára.

A bajnokság egy ország-választó villámtornával indult, ahol a 16 nevezett csapat eldöntötte, hogy melyik ország csapatát fogják képviselni. Ezt követően a csapatok június 7-től, sorrendiségben követve az Európa bajnokság menetrendjét, a június 29-i döntőig játszottak.

A Mini EB-t végül Portugália csapata nyerte, a második Oroszország lett, a harmadik helyet pedig Ausztria szerezte meg.

Az University Sportmarketing Kft. által üzemeltett egyetemi műfüves labdarúgó pályák egyike (hátsó pálya) a szükséges nyári felújítási munkák miatt nem használható. Ennek köszönhetően a sportbarátok augusztus végétől már két kifogástalan színvonalú, az első pályán megszokott minőségű és ugyanolyan sportélményt nyújtó műfüves burkolaton játszhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában