Helyi közélet

2008.07.02. 17:59

Nemzetközi színjátszó fesztivál Barcikán

<p>Kazincbarcika -&#160;Szabad szépen sikert aratni és becsülettel megbukni, tilos csúnyán megbukni és becstelenül sikert aratni - hangzott el a szerdán kezdődött kazincbarcikai színházi fesztiválon.&#160;<DIA alt="Színjátszó fesztivál Kazincbarcikán" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sz_nj_tsz__fesztiv_l_Kazincbarcik_n/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Színjátszó fesztivál Kazincbarcikán" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Mindezt fesztiválmegnyitó beszédében hangoztatta dr. Szurmainé Silkó Mária, az Oktatási és Kulturális Minisztérium közművelődési főosztályvezetője. Ezzel kezdetét vette a vasárnap záruló XIX. Ifj. Horváth István Nemzetközi Színjátszó Fesztivál - amely a hazai amatőr színházi fesztiválok egyik legrangosabbja - programsorozata.
Ezt megelőzően Borbáth Erika, a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus főigazgatója bemutatta a Reneszánsz Nagy Könyvet, amelybe Gyárfás Ildikó országgyűlési képviselő beleírta a térség üzenetét. A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus Reneszánsz életérzés című fotókiállítását Tóth Zsuzsanna főosztályvezető ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.
B. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában