Helyi közélet

2008.07.02. 18:39

Kedvezményes jegyek a dixieland fesztiválra

<p>Miskolc -&#160;Ismét lesz dixieland fesztivál a Diósgyőri Várban. A XXIV. nemzetközi dixieland fesztivál - amelynek lapunk, az Észak-Magyarország és a Borsod Online is támogatója - július 4-én és 5-én lesz.</p>

A várbeli fesztivál beharangozójaként július 4-én, pénteken koncertekre várják az érdeklődőket Miskolcon a Szinva teraszon felállított szabadtéri színpadon, valamint a Dixie Kocsmákban, azaz a Dolce Vitában és a Calypsóban. Július 5-én, szombaton délután öt órától a Diósgyőri Várban fellép a Police Big Band, a szlovákiai The Original Vigas Band, a Miskolc Dixieland Band, a Lucky Boys Shuffle Band, az osztrák Vienna City Ramblers és a Benkó Dixieland Band vendég szólistákkal: Micheller Myrtill (ének), Berki Tamás (ének), Varga Tibor (ten sax), Gáspár Pál (bendzsó).
Már akkor is kitérnek az időjárás viszontagságai elől, ha csak 1 százalékos esély is van az esőre. Ebben az esetben a Diósgyőri Ady Endre Művelődési és Szabadidő Központban tartják a dixieland fesztivál programjait. Korlátozott számban Észak-Magyarország-előfizetőknek kedvezményes jegyek még kaphatók, személyenként 2900 forintos áron. Érdeklődni cégünk ügyfélszolgálatán a földszinten, vagy a 06/ 46/ 502-900- as telefonszámon, a 3300, a 3311 és a 3321-es melléken lehet.
B. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában