Helyi közélet

2008.07.01. 12:03

Új helyen a Fesztiváliroda Miskolcon - "bemutató" ősszel

<p>Miskolc - A Fesztiváliroda új helyet kapott a 8. Miskolci Operafesztivál kezdete előtt: a Széchenyi 40. szám alatti, a MIK Zrt. tulajdonában álló épület első emeletén... A sajtó útján őszre ígéri a bemutatását Bátor Tamás igazgató.</p>

A Fesztiváliroda új helyet kapott a 8. Miskolci Operafesztivál kezdete előtt: a Széchenyi 40. szám alatti, a MIK Zrt. tulajdonában álló épület első emeletén. Az irodát pályázat útján kapta meg a kht., s havonta bérleti díjat fizet a tulajdonosnak (mint azt korábban tette a Miskolci Nemzeti Színház esetében). A tavasz folyamán át tudtak költözni a színház 5. emeletéről, de a fesztivál kezdetének közelsége miatt nem volt lehetőség a bemutatásra a médián keresztül.

A bemutatkozó sajtótájékoztatót őszre halasztották - tudtuk meg Bátor Tamástól, az Operafesztivál Kht. ügyvezető igazgatójától.
- A korábbi irodahelység szűkös volt, télen hideg, nyáron pedig elviselhetetlen hőség. A új irodában méltóképp fogadhatjuk a hozzánk érkező vendégeket. Munkatársaim megérdemelték már a kényelmes, modern irodát - fűzte hozzá az igazgató.
(A fesztivál idején működő kommunikációs irodát, a korábbiakhoz hasonlóan, továbbiakban is színház művészbejárója közelében alakították ki.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában