Helyi közélet

2008.07.11. 08:54

Ezres medveinvázió Tokajban

<p>Tokaj - Bahor Lenke plüssmaci gyűjteményéből nyílik kiállítás a tokaji Tourinform Tokaj galériájában július 12-én 14 órakor Nemzetek mackói néven. A kiállítás ideje alatt minden szombaton családi programok is lesznek.</p>

Bahor Lenke plüssmaci gyűjteményéből nyílik kiállítás a tokaji Tourinform Tokaj galériájában július 12-én 14 órakor Nemzetek mackói néven. A gyűjtő több mint ezer mackós gyűjteménye minden gyerek álma lehet – most a különböző nemzetekhez, illetve foglalkozásokhoz köthető macikból tekinthető meg egy összeállítás. A mackókiállítás ideje alatt minden szombaton délután 14 és 17 óra között családi macis programok várják az érdeklődőket, ahol kézműves programokon készíthetik el kicsik és nagyok a maguk mackós játékait, díszeit, de mackós társasjátékok is várják a családokat. Hétköznaponként pedig nyit a mackós mesetár, ahol mesehallgatásra, bábozásra, daltanulásra és macikészítésre is lehetősége van a gyerekeknek, minden délelőtt 9 és 12 óra között.
Belépődíj: 300 forint/nap. Három nap után a negyedik ingyenes.

-bg-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában