Helyi közélet

2008.07.02. 19:28

Adománylevél-átadási ünnepség Miskolcon

<p>Miskolc - A Szerencsejáték Zrt. évente bruttó árbevételének 0,8 százalékát &#160;fordíthatja adományozásra.</p>

Egyebek közt az egészségügy, az oktatás, a kultúra, a sport, valamint különböző civil szervezetek támogatására. A mi régiónk természetesen egy szerényebb keretből gazdálkodik, ebből kapott támogatást a Szerencsejáték Zrt. Miskolci Területi Igazgatóságán szerdán délelőtt 11 órakor nyolc alapítvány, illetve egyesület a miskolci adománylevél-átadási ünnepségen.

A támogatásban részesült alapítványok, egyesületek: a miskolci "Herman Ottó Gimnázium Az Egészséges Ifjúságért Alapítvány" - sportpálya átalakítására, a"Mozgáskorlátozottak Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete" - a Heine-Medin találkozó megrendezéséhez, a miskolci "Ködmön Társastánc Sportegyesület"- a Moszkvai Formációs Táncok Európa Bajnokságán való részvételhez, a"Miskolci Lelkisegély Telefonszolgálatért Alapítvány" - a Telefonszolgálatok Országos Konferenciájának lebonyolításához, a miskolci "Több mint legenda..." Közhasznú Alapítvány - mobil-szűrővizsgálatok elvégzéséhez, egészségmegőrző program lebonyolításához., a hajdúdorogi "Görög Katolikus Középiskoláért Alapítvány - könytárfejlesztésre, a "Nyíregyházi Cukorbetegek Egyesülete" - az egyesület működéséhez, valamint a Miskolci Szív Egyesület a XIX. Szívbeteg Országos Sporttalálkozó részvételének költségeihez.

Az adományleveleket Feldmájer Sándor, a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs igazgatója és Veres István területi igazgató adta át.
B. Gy.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában