Helyi közélet

2008.07.01. 14:06

A MIVÍZ is a Szemerén

<p>Miskolc - A MIVÍZ Kft. tájékoztatja fogyasztóit, hogy a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatai által közös ügyfélszolgálati irodába költözött, Miskolcon.</p>

A MIVÍZ Kft. tájékoztatja fogyasztóit, hogy a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatai által (MIHŐ Kft. MIK Zrt. MIVÍZ Kft.) közösen működtetett belvárosi ügyfélszolgálati irodában (3530 Miskolc, Szemere Bertalan u. 5. sz.) július 1-től a MIVÍZ Kft. teljes körű ügyfélkiszolgálást biztosít. Itt intézhető: tulajdonos-változás bejelentések, elszámoló-számla készítések, adategyeztetések, számlareklamáció bejelentések, számlázás szüneteltetés kezdeményezések, csőtörés, vagy egyéb szolgáltatás-kiesés miatti számlakorrekciók, víz-és csatornadíjak befizetései, ivó- és szennyvízbekötés megrendelések, mellékmérő beszerelés megrendelések, vízmérőórák hitelesítéseinek és a vonatkozó, helyszíni vizsgálatok megrendelései.
A Miskolc, József Attila u. 78. sz. alatt az ügyfélszolgálati iroda működése megszűnt.

Ügyfélszolgálati idő:
hétfő, kedd, csütörtök: 8.00 – 15.30 óra, szerda: 8.00 – 17.30 óra,
péntek: 8.00 – 12.00 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában