Helyi közélet

2008.06.09. 11:02

Tehervonat lökte a Tiszába a 17 éves fiút - egy hétig keresték

<p>Tarcal, Tokaj - A Tiszában bukkantak rá egy 17 éves tarcali fiúnak a holttestére, akit május vége óta kerestek a rendőrök.</p>

A fiú május utolsó napján indult szórakozni Tokajba, de azóta semmit nem tudtak róla. Kiderült, hogy egy tehervonat lökte a folyóba.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a fiatal május 31-én indult el otthonából Tarcalról az egyik tokaji diszkóba, szülei napokon át nem tudtak felőle semmit. Kiderült, hogy a fiút egy tehervonat ütötte el, miközben hazafelé tartott, ám a holttestet nem találták meg a rendőrök. A vonat vezetője bejelentette a rendőrségen, hogy valakit elütött, de - mivel sötét volt - nem látta pontosan, hogy valóban embert gázolt-e.

A holttestre június 6-án bukkant rá egy tiszai horgász a folyó Tokaj és Tiszaladány közötti szakaszán. A szülők a hét végén már azonosították fiuk holttestét. A szóvivő hozzátette, hogy a boncolás fogja megállapítani, hogy a vonat gázolta halálra, vagy a vízbe fulladt, bűncselekményre utaló körülmény azonban nem merült fel.

Kapcsolódó cikkek:

  • Nem tért haza a horgász Keresik az eltűnt tiszalúci horgászt a Spiderek 2008.05.03.
  • Megtalálták a Tolcsva patakba fulladt nő holttestét Nagy erőkkel fésülték át a Bodrogot a speciális mentők 2008.03.22. Spiederek keresik a Patakon Bodrogba fulladt fiút 2008.03.06. 
  • Megtalálták a Bodrogba ugrott fiú holttestét
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában