Helyi közélet

2008.06.26. 15:43

Szerintünk: hol nem jó mostanában

<p>Hol nem jó mostanában, amikor a hőmérő 30 fok felé kúszik? Nos, bizton állíthatom, hogy nem jó a tömegközlekedési járműveken utazni. Nem is annyira a hőség, mint inkább a huzat miatt...</p>

Az utasok minden lehetséges módot megragadnak a tömegközlekedési járműveken, hogy levegőhöz jussanak (mindkét sor ablakait, felső szellőzőket kinyitják) így olyan széláramlat keletkezik, hogy attól fixen begyullad az állkapocs-izület, a fog, a fül - kinek-kinek egyéni érzékenysége szerint. Gyanítom, nem csak a Miskolc - Kisgyőr járaton.
Nem jó mostanság például fürdőruhát sem próbálni: a miskolci belvárosi üzletek közül egy sor próbafülkében csaknem az ájulásig jut az ember, ráadásul nincs mindenütt még elegendő akasztó sem a ruhák számára, a hely pedig roppant szűkös.

Semmiképp nem szeretnék olyan cégnél napi 20 órát vezetni, ahol (nem vicc, van ilyen Miskolcon is!) kötelező munkaruhaként 100 százalék nejlon alapanyagú, sötétkék nadrágot kell viselni.
Nagyon nem jó lehet aszfaltozni, építkezni sem ezekben a napokban; a Dankó Pistán dolgozó "csőfektetők", kifigyeltük, egy napernyővel védik magukat. Persze átkozottul meleg lehet sok egyéb helyen is, mint például a pékségekben, konyhákban. De nem szeretnék csokoládé sem lenni a szerkesztőségünkhöz legközelebbi kisboltban: a nem megfelelő hőfok miatt valamennyi csokikrémmé változott. Remélhetőleg nem sózzák ránk őket, ha idő fordultával visszadermednek.
És Ön szerint hol nem jó mostanában? - várjuk véleményét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában