Helyi közélet

2008.06.16. 14:36

Szaxofonos világrekord-kísérlet Miskolcon

<p>Miskolc - A miskolci Czakó Péter harminckilenced magával szaxofonozott vasárnap este a miskolci Városház tér szabadtéri színpadán. Lesz-e Guinness-rekord?&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/szaxis-rekord2.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/szaxis-rekord1.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A miskolci Czakó Péter harminckilenced magával szaxofonozott vasárnap este a miskolci Városház tér szabadtéri színpadán, az operafesztivál egyik programjaként. Hogy hitelesíthető legyen teljeítményük – amivel szeretnének bekerülni a Guinness-rekordok könyvébe – közjegyzői jelenléttel, fotó- és videófelvétellel támasztják alá produkciójuk megtörténtét. Az eseményt előzetesen bejelentették az ilyen ügyekben közreműködő magyar cégnek. Az Este a székelyeknélt játszották, együtt, illetve közülük többen szólóban improvizáltak a dalra. Akár Guinness-rekord lesz belőle, akár nem, jövőre szeretnék megismételni, ha lehet, még több szaxofonossal. A mostaniak között ott volt egyébként a hétfőn este Miskolcon, szintén az operafesztiválon fellépő olasz szaxofonkvartett három tagja.

SZG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában