Helyi közélet

2008.06.30. 10:18

Segítsenek a MÁSA-nak!

<p>Miskolc - Önkénteseket vár a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) új menhelyük építéséhez. Mint ismert: a régi, pingyomi terület évekkel ezelőtt megsüllyedt, így az állatoknak költözniük kell.</p>

Az alapítvány Miskolcon, a Sajószigeti úton kapott új telephelyet, ahol várhatóan az év végére megépül a menhely.

Az alapozással már elkészültek, most a terület körbekerítése van soron. Éppen ezért hétvégére – július 5.-6.-ára – várják azokat, akik munkájukkal segítenék a menhely megépítését. Kisfalvi Nyina, az alapítvány alelnöke elmondta: mindkét napon reggel 8 órától délután 3 óráig várják a segítőket, akik ásót hozzanak magukkal. A terület a Sajószigeti úton, az AVE telephelye után, a rutinpályával szemben található – magyarázta.

Az új menhely mintegy 60 millió forintba kerül majd – tudtuk meg. Az eredeti tervekből – anyagi okok miatt – csak 2 kennelsor és a főépület valósul meg, majd később épülhet meg a cicarészleg és az anyakutyáknak helyet adó kennel.

Az alelnök azt is elmondta, hogy olyan vállalkozók felajánlását is szívesen fogadják, akik munkagépekkel segítenék a menhely építését. Ezen kívül a hétvégén várják azokat is, akik fűnyírásban segédkeznének a telephelyen.

A felajánlásokat, segítségeket a következő telefonszámon lehet bejelenteni: 70/4224419.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában