Helyi közélet

2008.06.05. 18:09

Megint cirkuszkodtak a Takta-közben

<p>Taktaharkány - Ismét kisebb rendőrvonulás volt csütörtökön a taktaközi Taktaharkány és Taktaszada településeken, ugyanis "haragos viszonyban lévő családok tagjai" támadtak egymásra. A csetepatéban könnyebben sérültek meg néhányan.</p>

Mint erről szerdán este már beszámoltunk, két taktaharkányi családi csapott össze az esti órákban és Molotov-koktélt dobtak egymás házaira. A tüzet eloltották.
A verekedés során egy személy könnyebben megsérült. Mindenesetre az egyenruhások mellett a kommandósokat is a helyszínre kellett vezényelni.

Csütörtökön Takharkányban és Taktaszadán ismét összecsaptak "haragos viszonyban lévő" családok. Mindkét helyen egymásnak estek. Taktaszadán ketten szereztek könnyebb sérülést, míg Taktaharkányban egy személy sebesült meg könnyebben. A helyi rendőrök csitították le a feleket.
Komolyabb beavatkozásra nem volt szükség. Vizsgálják azonban, hogy ki és milyen bűncselekményt követett el a "cirkuszkodások" során.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában