Helyi közélet

2008.06.26. 15:46

Kihívások, válaszok, esélyek

<p>Miskolc - Kihívások–Válaszok–Esélyek. Ezeket a témaköröket érinti a csütörtökön kezdődött háromnapos országos konferencia, melyet a Magyar Gyógypedagógiai Egyesület rendez, ez évben Miskolcon.</p>

1972 óta várja a szakembereket az Országos Szakmai Konferencia tapasztalatcserére, mondta el lapunknak Mezeiné dr. Isépy Mária, az egyesület főtitkára –, mindig más városban, mindig más és aktuális témában.
– Az idei tanácskozás különlegessége, hogy a Magyar Fonetikai, Foniátriai és Logopédiai Tártsasággal közösen rendezzük – hívta föl a figyelmet a főtitkár. – A Miskolcra érkező szakemberek létszáma meghaladja a 400 főt. Fontos előadások hangzanak majd el többek között az oktatás, a szakképzés, valamint a továbbképzés területéről. A foniátriai társaság két bemutató műhellyel érkezik, ahol a részt vevő szakemberek a beszéd fejlődésének, a beszéd alakulásának állomásait követhetik nyomon.
A szakmai tanácskozás színhelye a Diósgyőri Gimnázium, valamint a polgármesteri hivatal díszterme.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában