Helyi közélet

2008.06.10. 19:00

Jön a rock a Csanyikban

<p>Miskolc - Hogy hányan lesznek kint? Az elsőhöz képest sokan. És vajon a normálishoz viszonyítva? A tavalyi, első JMB Rockfeszt gyér számú látogatója szinte kivétel nélkül elégedett volt az élménnyel.</p>

Már persze, aki megkapta kedvenc zenekarát, zenekarait.
A körítés, az infrasturktúra semmi kívánni valót nem hagyott maga után, a fesztivál kitalálója, legfőbb szervezője, Soós László (Lesly) szerint így lesz ez most is.
Az utolsó tennivalók vannak hátra, és hamarosan kezdődhet a II. JMB Rockfeszt Miskolc, amelynek támogatója az Észak-Magyarország és a Borsod Online is. Alaposan gazdagodott a fellépők által képviselt műfajok skálája, ami ma a rock kategóriába tartozik, az szinte mind itt lesz. Nagy nevek szép számmal, és feltörekvők garmadája zenél, énekel, hörög (thrash, death és egyéb metal) majd a Csanyikban, a négy színpadon.

A belépő csak kétezer

A fesztivál június 19-étől 22-ével bezárólag tart. Az első, pontosabban nulladik nap a csütörtöki, ez ingyen látogatható. A többi három ára se vészes, ellenkezőleg. Napijegy nincs, van viszont a három napra szóló kétezer forintos belépő. (Amit azután, mint tudjuk, karszalagra cserélnek.) Az árban benne van a sátorhely, meg persze a tisztálkodási lehetőség.
Aki a városban akar aludni, annak a leánykollégium kínál olcsó szállást, hajnali befuvarozást pedig – a tervek szerint – a városi busz, ami tavaly is rendelkezésre állt, köszönet érte a közlekedési társaságnak.
Aki már most többet akar tudni, látogasson el a JMB honlapjára: jmbprodukcio.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában