Helyi közélet

2008.06.06. 11:06

Gergely Zsolt panasszal élt az eljárás miatt

<p>Miskolc - Gergely Zsolt egyelőre nem kíván nyilatkozni az ellene felhozott vádak ügyében, de jelezte: bűncselekménytnem követetett el és panasszal él az eljárás miatt.</p>

Gergely Zsolt a következő nyiltkozatot juttatta el számunkra:
"A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat tulajdonát képező úgynevezett ITC-Székház (volt MSZMP pártház) értékesítésével kapcsolatban a sajtóban megjelent hírekre reagálva az alábbi közleményt teszem. Az eljárás jelenlegi szakaszában az üggyel kapcsolatban nem kívánok nyilatkozni! A gyanúsítás ténye igaz. Bűncselekményt nem követtem el, ezért a gyanúsítás ellen panasszal éltem. Az önkormányzat közgyűlése 2007. decemberében előterjesztésünkre úgy döntött, hogy a háromszor forgalmi értéken eredménytelenül majd ezt követően érték megjelölése nélkül negyedszer is meghírdetett székházat a felajánlott összegért nem kívánja eladni. Ezért az ingatlant nem értékesítettük. Az ügy lezárta után készséggel állok rendelkezésére.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában