Helyi közélet

2008.06.05. 06:16

Galamb - szemét- kutyagumi - miskolci helyzetkép

<p>Miskolc - "Az Avason lakom, egyetemistaként már a 3. albérletben. Láttam már 1-2 dolgot. Itt nem csak attól kell félni, hogy a galamb pottyant, hanem a kedves nénike is dobálja ki a szemetét!" - olvasóink berágtak.</p>

"1-2 helyen csikkek milliói árasztják el a bokrokat az erkélyek alatt, máshol a galamboknak kidobált kenyérdarabok (esetleg fél szelet zsíroskenyér...) De a 3.on lakva még csirkecsontot is találtam az erkélyen!

Kutyagumi... hát jobb esetben a parkban intézi el a dolgát, de van olyan szerencsétlen kutyus, hogy nem jut el odáig! Láttam olyat, hogy a bejárati ajtófélfát "locsolta meg", de szag alapján a lépcsőházban is intézte már dolgát!
Nem is értem panelban hogy lehet kutyát tartani!! Egyenesen állatkínzás és büntetni kéne!!!"

"galambszar?

csinos szexi csajszi (25körül)..(húazanyja feelingbe kiöltözve)... Szinva-terasz reggel fél 9... bank épület közelében állunk...egymástól úgy 2-3 m-re... jön a 14-es..indulna a csajszi..hatalmas galamszar repült a feje búbjára... szegény...úgy sajnáltam...adtam neki gyorsan vagy 6 PZS-t :)"

"Ha jól tudom a galambok etetése tilos (a bántalmazásuk is, de legalább ne szaporítsuk őket). a közterületesek miért az autósokat rugdossák, ennek felügyelete nem tartozik a hatáskörükbe. a galambokat etetőket minimum figyelmeztetni kellene (mert szerintem sokan nem tudják, hogy nem szabad etetni őket, sokan nem tudják, hogy igen veszélyes a kiszáradt, szélfútta ürülékük). A kutyagumiról szintén ez a véleményem: kezeljék szigorúan a közterületesek!"

"Pont tegnap történt hogy levittem a kislányomat a Jókai lakótelepen lévő fajátszótérre amely a Dózsa György út felöli részen található. A homokozó közvetlen közelében beleléptem a kutyaszarba és csak a tisztelt kutyatulajdonosok szerencséjének tudható be hogy éppen akkor nem voltak a környéken. Annyira elborult az agyam,hogy valószinű a kutyájával együtt rúgtam volna fel a tulajt. Mi a fenéért nem tudják megérteni,hogy a játszó teret nem a kutyájuknak épitették. Tegnaptól még jobban pikkelek rájuk és nem értem hogy a közterületesek hol vannak egész nap mert minden időben a játszó tereken szaratják a kutyáikat. Egy biztos! El fogom küldeni őket melegebb éghajlatra.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában