Helyi közélet

2008.06.11. 17:31

Együtt voltak, együtt lesznek

<p>Miskolc - Szakmai és sportnapot szervezett a közelmúltban az Értük–Velük–Együtt Egyesület az Ifjúsági és Szabadidő Házban.</p>

Szakmai és sportnapot szervezett a közelmúltban az Értük–Velük–Együtt Egyesület az Ifjúsági és Szabadidő Házban, tudtuk meg Saláta Sándornétól, az egyesület elnökétől. Az első nap szakemberek előadási és tanácsai segítették a fogyatékos gyerekeket, felnőtteket nevelő szülőket, gyógypedagógusokat.

Hallhattak többek között a fogyatékos emberek társadalomban betöltött szerepéről, a rehabilitációról és az epilepsziások csöppet sem rózsás helyzetéről.
A rendezvény második napja a sportról szólt. Miskolc különböző intézményeinek godozottjai mérték össze tudásukat, ügyességüket. Az egyesület elnöke most már a minden évben megrendezett nyár végi balatonmáriai táborozást szervezi, ahol kézműves–foglalkozások és színes programok várják majd a fogyatékosokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában