Helyi közélet

2008.06.17. 19:10

"Buli" a Hadirokkantak útján Miskolcon

<p>Miskolc - Nem egyszerű az élet Miskolcon a Szinva mellett élőknek a Zamenhof utcában. Nem elég a gaztenger a patak tulsó partján lakók eléggé hangos életet élnek. Buli kedd délután.&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-buli-miskolc-hadirokkantak-aranyeso_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Kedd délután zenétől hangos a Zamenhof utca, a Szinva túloldalán élő család bömbölteti az "aranyeső a családomra, jaj meghalok" című ópuszt. Egy ott lakó idős hölgytől kérdezzük (nevét nem vállalta), hogy ez mindig így van-e, vagy csak ma valami különleges alkalmat sikerült elkapnunk.

- "Aranyom ez így megy nap, mint nap. De az igazi zaj akkor jön, amikor este beáll a két teherautó és dobálják le a vasakat, aztán meg flexszel elkezdik feldarabolni. A zenét lassan megszokjuk."

Így telnek a Zamenhof utca mindennapjai.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában