Helyi közélet

2008.06.03. 16:31

A térfigyelő buktatta le a miskolci elkövetőt

<p>Elég volt csak rápillantaniuk a térfigyelő kamera felvételeire, a rendőrök azonnal tudták ki az elkövető. L.J. éppen egy padon üldögélt békésen, mikor elfogták... <STRONG><FONT color="#ff0000">Nézze meg mit rögzített a térfigyelő!:</FONT>&#160;</STRONG>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-telefonlopas-miskolc_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Elég volt csak rápillantaniuk a térfigyelő kamera felvételeire, a rendőrök azonnal tudták ki az elkövető, így őt a bűncselekményének elkövetésétől számított alig egy óra alatt sikerült elfogni. Egy miskolci férfi a napokban arról tett bejelentést az Avasi Rendőrőrsön, hogy autójából ellopták mobiltelefonját. A sértett elmondta: miután az Avasi városrész központjában leparkolt cége kisteherautójával, annak hátsó részében árut pakolt. A rakodás közben nem látott rá az utastérre, sőt annak ajtaja is nyitva volt.

Az Avasi Rendőrőrs munkatársa megnézte a térfigyelő kamera által rögzített felvételeket, amelyeken látni lehetett amint egy sötét szabadidő nadrágot és egy fekete fehér színű felsőt viselő úgymond „mackós” testalkatú férfi a sértett gépkocsijából elemel egy mobiltelefont. A városrészt jól ismerő rendőrök azonnal felismerték L. J.-t, aki már több alkalommal követett el különböző és hasonló jellegű bűncselekményeket - tudatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatára.

Megtudtuk: a gyanúsítottat a bűncselekmény helyszínének közelében fogták el a rendőrök, amint éppen egy padon ücsörgött, mivel biztos volt abban, hogy a bűncselekmény elkövetését senki sem látta. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt indított eljárást a L. J.-vel szemben, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában