Helyi közélet

2008.05.19. 14:19

Botrány az operában - előadás a Nyári Színházban

<p>Miskolc - Már kaphatók a jegyek a Miskolci Nemzeti Színház készülő nyári produkciójára. A Botrány az operában című darabot július 4-én 20 óra 30 perckor mutatja be a teátrum a Nyári Színházban.</p>

Már kaphatók a jegyek a Miskolci Nemzeti Színház készülő nyári produkciójára. A Botrány az operában című darabot július 4-én mutatja be a teátrum a Nyári Színházban. A megannyi helyzet-és jellemkomikumban gazdag előadás július első két hétvégéjén összesen hat alkalommal, ősztől pedig a Kamaraszínházban tekinthető meg - tájékoztatott Balogh Csilla, a Miskolci Nemzeti Színház kommunikációs vezetője.

Ken Ludwig bohózata a világ egyik legnépszerűbb darabja. A világhírű tenoristát, Tito Merellit várják egy vidéki színházba. Mindenki izgatottan készül a „Magnifico” névre keresztelt tenor fogadására. És persze elkezdődnek a bonyodalmak… Hogy, hogyan lesz az összekuszálódott történetből happy end, és hogy miképpen simul el a botrány az operában – az előadásból kiderül.
A miskolci előadásban három fergeteges komikus lép színre: a nemrég Jászai-díjjal kitüntetett Bakai László, a Nemzetiből Miskolcra (haza)szerződő Vida Péter és a rendezőként debütáló Szirtes Gábor.

Az előadás további szereplői: Jancsó Dóra, Kerekes Valéria, Molnár Anna, Pap Lívia és Homonai István. A produkció ’30-as éveket idéző elegáns díszletét Menczel Róbert Jászai-díjas művész tervezte, jelmezeit pedig Laczó Henriett álmodta meg.

Előadások: július 4., 5., 6., 11., 12., 13., - 20 óra 30 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában