Helyi közélet

2008.05.16. 14:43

A legszebb babák Boros-Abaúj-Zemplén megyében

<p>Miskolc - Heteken keresztül fotóztuk azokat a gyerekeket, akiket szüleik neveztek a megye legszebb babája címért, már a szavazást is lezártuk, s végre megvannak a nyertesek.</p>

Szavazni egyrészt a Mosolyalbum magazinban található szelvényeken lehetett (fénymásolt szelvényt nem fogadtunk el!), másrészt SMS-ben is szavazhattak. A három kategóriában az első három legtöbb szavazatot kapott gyerekek jutalma főtámogatónk, a TÉGEL Babaszakáruház jóvoltából 50–30–20 ezer forint értékű vásárlási utalvány.

Az abszolút győztes, azaz az év babája, aki a három első helyezett között is a legtöbb szavazatot kapta, további 50 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal gazdagodik. Az alábbiakban láthatják, hogy kik kapták az egyes kategóriákban a legtöbb szavazatot.

A legszebb babák

PICUR
1. Veres Martin, Cserépváralja (145 szavazat)
2. Sándor Gerda Izabell, Kazincbarcika (104 szavazat)
3. Fűzi Panna, Tomor (93 szavazat)

HUNCUTKA
1. Nagy Zója, Mezőnyárád (290 szavazat)
2. Tisztán Barbara Petra, Serényfalva (258 szavazat)
3. Rácz Máté, Sajóecseg (143 szavazat)

GÉZENGÚZ
1. Dányi Veronika, Mezőkeresztes (173 szavazat)
2. Leskó Barbara, Miskolc (82 szavazat)
3. Balla Zsófi, Rudolftelep (72 szavazat)

Az abszolút győztes Nagy Zója, ő kapja a ráadás 50 000 forint értékű vásárlási utalványt. A díjátadásról kolléganőnk telefonon értesíti a díjazott babák szüleit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában