Helyi közélet

2008.05.30. 18:28

A Groupama kikéri magának

<p>Mozdulj a városért! címmel rendez programot szombaton a Groupama Biztosító Miskolcon. Rendezvényüket Miskolc önkormányzata is támogatja. A tét: a legaktívabb város címe. Céljuk a mozgás, sportolás népszerűsítése.</p>

Mindez szórólapjukon is olvasható. És valami más is, a reklámjukba belehajtogatva az egyik közhasznú szervezet, amely – szerintük – az emberi jogokért harcol, ingyenes meghívója. Ennek a szervezetnek – mint az internetes oldalukon kiderül – a szcientológiai egyház az egyik alapítója. A Groupama vajon tud arról, hogy néhány szórólapjukba becsúszva egy másik esemény, egy szcientológiai felhívás reklámja is bekerült ?

Nem állunk semmiféle kapcsolatban az említett szervezettel, így nagyon meglepett a hír, érthetetlen a számunkra, hogy ez hogyan történhetett, a kiállítás reklámja semmilyen szempontból nem kötődik a polgármesteri hivatal védnökségével zajló rendezvényünkhöz – ezt Paulányi Beáta, a cég marketingigazgatója mondta lapunknak. Hozzátette: szórólapjukat az egyik legnagyobb lapterjesztő országos rendszerén keresztül terjesztik, és már vizsgálják, hogy a tudtukon kívül elhelyezett másik hirdetés, hogyan kerülhetett az ő felhívásukhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában