Helyi közélet

2008.04.10. 10:37

Olvasói levél: A lépcsőt kijavították, de a fal még omladozik

<p>Miskolc - Azok, akik a Dorottya utcai foghíjas lépcsősoron egyensúlyoztak nap mint nap, örültek annak, hogy kijavították a lépcsőfokokat. Csak azt sajnálják, hogy ezzel együtt nem történt meg a lépcsősor melletti omladozó fal rendbetétele. - <STRONG>olvasói levél.</STRONG></p>

Nekünk, akiknek évek óta rendszeresen a Dorottya utcai foghíjas lépcsősorok mellett kellett egyensúlyoznunk, örömmel fogadtuk a lépcsők kijavításáról szóló hírt. A múlt héten nekem ismét arra volt dolgom, és már messziről láttam, hogy a lépcsőket szegélyező fal éppen úgy omladozik, mint a lépcsősor megjavítása előtt. Az éppen felújított lépcsők éle pedig már porlad és kopik. Még egy esős hét, és újra előtűnnek majd a régi hiányosságok.

Az Észak-Magyarország március 22-i számában az volt olvasható, hogy tulajdonképpen vitatott, hogy kinek hol és mi a feladata egy ilyen javításnál. Ez a legrosszabb, ami létezik! Folyton felelőst keresnek, holott kell, hogy legyen gazdája mindennek. Ebben az esetben az, akinek a lépcsők javítása volt a feladata, azonnal tudatnia kellett volna a megbízójával a fal állapotát, és azt, hogy az szintén javításra szorul. Ha én lennék a lépcsősor melletti ABC üzemeltetője, akkor már régen kigazdálkodtam volna annyit, hogy az épülethez tartozó csúnya, málló falat rendbe hozassam, és a veszélyes lépcsőt megcsináltassam – már csak azért is, hogy ez utóbbi miatt egyetlen idős, nehezen járó vevőmet se veszítsem el. Mindenkinek az igényesebb környezet kialakításán kellene munkálkodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában