Helyi közélet

2008.04.03. 13:17

Olvasó levél: "Mire költöm az első megspórolt vizitdíjamat?"

<p>Lesz-e 300 forint akciósan Orbán Viktor könyve? – teszi fel a kérdést levélírónk? Mert ha lesz, akkor ő erre költené az első megspórolt vizitdíjat – nem azért venné, hogy elolvassa, hanem azért, mert jól mutatna a könyvespolcon.</p>

Ha Orbán Viktort hallgatom a tévében, akkor nekem mindig eszembe jut, hogy a legutóbbi kötetét a fiam féláron vette meg a boltban (7.000 forint helyett 3.500-ért, most pedig már 2.500 forintért is szívesen túladnának rajta, mert e könyvből a kínálat messze meghaladja a keresletet. Lesz még 300 forint is? Mert akkor az első megspórolt vizitdíjamból veszek egyet. Nem elolvasni, csak azért, mert jól mutatna a könyvespolcon. Nem lett a „nemzet dísze” – ahogy Sólyom úr nevezte a Kossuth-díjasokat. Blaskó Péter úr, aki a MN-ben így fogalmazott, Gyurcsány úrhoz intézve sorait: „Közgazdászok, tudósok, jobb- és baloldalon egyaránt fogják a fejüket az Ön elhibázott lépései miatt” (mintha Orbán Viktortól „kapta” volna ezt a mondatot). Európa tapsol a reformoknak, és az államháztartás rendbetételének, és szerintem a Nyugati Pályaudvaron is ettől az „igazságtól” siklott ki a vonat. Így más, hasonló balesetekre is lehet számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában