Helyi közélet

2008.04.08. 09:53

Olvasó levél: Egy ötlet a bezárt strand hasznosítására

<p>Levélírónk bosszantónak tartja, hogy a tapolcai strandfürdő már évek óta nem üzemel. Ő szívesen tartózkodna a nyári napokon, ezért javaslatot is tesz arra, hogy ő hogyan tudná elképzelni a strand működtetéséta. - <STRONG>olvasói levél</STRONG>.</p>

Mivel közeleg a nyár, ezért egy olyan témáról írok, ami hamarosan aktuális lesz. Miskolc két strandfürdőjével is probléma van: a Selyemréti Strand hátsó medencéjébe vízforgató kellene, ami csak őszre készül el. A tapolcai strand pedig már évek óta zárva van.

Ez utóbbira lenne egy jó ötletem. Van a tapolcai fürdőben kb. 25 zuhany, és nem szükséges a két medencét vízzel megtölteni – ez a nyitva tartás problémája –, hanem a strandra kilátogatók focizás, tollasozás, labdázás, kártyázás, olvasás vagy éppen beszélgetés közben időnként zuhanyozhatnának. Így a belépő sem kerülne sokba, mivel csak az öltözők és a WC-k takarítására kellene munkaerő. 15-18 éves diákok is elláthatnák ezt a munkát.

Miskolc 200 ezres lakossága örömmel venné ezt, és így a 2-es autóbuszon a vezető joggal mondhatná a strandhoz közeledve, hogy „Strandfürdő” – mert most is mondja, csak most ez nem igaz. Remélem, hogy értelmes vezetők segítenek majd abban, hogy a strand májusra nyitva lehessen.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában