Helyi közélet

2008.04.26. 07:56

Hogy jól sikerüljön az érettségi

<p>Miskolc - Szakértőnk azt javasolta, hogy az utolsó napokat az érettségi előtt álló diákok használják fel ismereteik rendszerezésére,nézzék át még egyszer a tankönyveket,de nagyon sokat segíthetnek az elmúlt évek érettségi feladatsorai is.&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/szakertoi-telefon-miskolc-erettsegi.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Közeledik az érettségi, a középiskolák végzős diákjai már több hónapja készülnek a megmérettetésre. Azonban még mindig akadnak olyanok, akiknek jól jön a segítség. Ezért hívtuk szerkesztőségünkbe a Földes Ferenc Gimnázium igazgatóját, Veres Pált, aki hasznos tanácsokkal látta el a betelefonáló szülőket (merthogy főleg ők aggódtak).

Az igazgató azt javasolta, hogy az utolsó napokat a diákok használják fel ismereteik rendszerezésére, nézzék át még egyszer a tankönyveket, de nagyon sokat segíthetnek az elmúlt évek érettségi feladatsorai is, melyek megtalálhatók az Oktatási és Kulturális Minisztérium honlapján.

Ezek közül mi is összegyűjtöttünk néhányat, hogy megkönnyítsük a felkészülést. Jó gyakorlást és sikeres érettségit kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában