Helyi közélet

2008.04.16. 08:01

Délután a nyílt utcán raboltak útonállók Miskolcon

<p>Miskolc - Egyelőre egy útonállót fogtak el azok közül a fiatalkorú rablók közül, akik életveszélyes fenyegetéssel kényszerítettek értékei átadására egy fiatalembert a Búza téren Miskolcon a minap. &#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><STRONG>&#160;A Büntető törvénykönyv</STRONG></A></p>

Az öt fős banda tagjai a kora délutáni órákban szemelték ki áldozatukat, aki a Búza téri autóbusz pályaudvarra gyalogolt. Körbevették és öléssel fenyegették meg.

A megrémített fiú átadta értékes mobiltelefonját. A segélykérést követően a Miskolci Rendőrkapitányság emberei forrónyomon elfogták az egyik, szikszói illetőségű támadót. A rablóbanda négy tagja azonban még nincs meg.

Amennyiben elfogják a banda többi tagját és a későbbiekben a vádemelésre kerül sor, akár börtönbe kerülhetnek az elkövetők. Azt persze még sejteni sem lehet, hogy a tettesek számára adott esetben mennyire lesz enyhítő körülmény, hogy még fiatalkorúak.

  • Harlemi rablás Miskolcon
  • Korábbi képeink: Csoportos Rablás 2007.12.02. Rablás a Szinvateraszon 2007.06.29. Rablás Bodroghalomban 2007.04.24.
  • Lesből raboltak az ózdi tinik
  • Balfácán tinirablók
  • "Miskolcon terjed az erőszak"
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában