Helyi közélet

2008.02.25. 15:30

Nőnapi színházi bál Kazincbarcikán

<p>Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Könyvtárpártoló Közalapítvány <br />és az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ szervezésében március 1-jén, a a Közalapítvány javára nőnapi színházi bált tart.</p>

Az eseményre a barcikai Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ színház- és klubtermében kerül sor - értesültünk Nagyné Harnócz Zsuzsa népművelőtől. A zenét a népszerű BRAVO együttes szolgáltatja.

A program keretében este hét órakor a Stewardess…ek című vígjátékot láthatják a résztvevők a kassai Thália Színház művészeinek előadásában. Fél tízkor pezsgös pohárköszöntö, majd vacsora (tejszínes ananászos pulykamell, töltött csirkecomb, vegyes köret, kompót, Rigó Jancsi). Hajnali egykor tombola (közben pótvacsora: francia saláta, Stefánia vagdalt). A belépödíj 4500 forint (színházjegy: 1300 Ft, vacsora: 3200 Ft) . Jelentkezés ezer forint előleg befizetésével az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ portáján.

B. Gy.








Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában