Helyi közélet

2007.12.06. 12:18

ÉM-vita a kazincbarcikai kórházról

<p>Kazincbarcika - Felkorbácsolódtak az indulatok a kazincbarcikai Városi Kórház jövőjével kapcsolatosan. Az önkormányzat a hosszú távú működtetése érdekében pályázatot írt ki, de a november 15-i tenderbontás után eredménytelennek nyilvánították azt.</p>

A barcikai képviselő-testület ezért a november 30-ai ülésén úgy döntött: új pályázatot írnak ki, amelynek beadási határideje 2008. január, 10 óra. Mi lesz a kórház sorsa?

Erre keressük a választ az Egressy Béni Művelődési Központ klubtermében a december 11-én délután 3 órakor kezdődő vitafórumonkon, amelyre várunk mindenkit, akit érdekel ez a téma és szeretné elmondani saját véleményét is.

Amit tudni lehet

Az időpont: december 11, 15 óra
A helyszín: Egressy Béni Művelődési Központ (Kazincbarcika)
Akiket meghívtunk: dr. Ábrahám Ágota (önkormányzati biztos), Dékány Józsefné (Főnővéri Tanács titkára), dr. Erdei Sándor (háziorvos), Fóris Györgyné (EDDSZ helyi szervezet elnöke), dr. Pásztor Gábor (Közalkalmazotti Tanács elnöke), Rizner József ( Összefogás Barcikáért Egyesület elnöke), Szitka Péter (Kazincbarcika polgármestere), dr. Trencsényi Erzsébet (kórházigazgató főorvos) , dr. Tóth Judit (aneszteziológus).

 

B. Gy.






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában