Helyi közélet

2007.12.06. 19:17

Ágyneműtartóba zárták az idős asszonyt a betörők

<p>Tolcsva - Összekötözve, az ágyneműtartóba zárva találtak rá egy idős nőre Tolcsván, Borsod megyében. Rablók jártak szerdán a házában. Nemcsak kifosztották a lakást, hanem ettek is, és borozgattak a pincében.&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><STRONG>&#160;A Büntető törvénykönyv</STRONG></A></p>

Az asszony súlyosan megsérült, kórházba vitték. Csütörtökön az egyik rablót elfogták, két társát még keresik.

Az egyedül élő asszonyt a gondozója hiába kereste telefonon, nem érte el. A lakására ment ezért, ahol a ház egyik hátsó ablakát betörve találta. A nő a körzeti megbízott segítségét kérte, aki hívta bűnügyes kollégáit. A feldúlt lakásban, az ágyneműtartóban bukkantak rá végül az összekötözött idős asszonyra, akihez orvost, majd mentőt hívtak.

A bűnözők pénzt vittek magukkal, de azt nem tudni, mennyit. Az egyik gyanúsítottat csütörtökön elfogták, kihallgatása még tart. A 23 éves tolcsvai fiatalember nem először került összeütközésbe a törvénnyel. Az eddigi adatok szerint két társával követte el a rablást, szerda hajnalban. A férfit őrizetbe vették, társait még keresik - tudta meg a Független Hírügynökség Kompoltiné Jakab Ilonától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivőjétől.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában