Helyi közélet

2007.12.07. 17:33

Ügyfeleknek, közösen

<p>Miskolc - Hogy nem lesz-e szűk a tér, az hamarosan kiderül. Kívánjuk, hogy ne legyen, és az ügyeiket intézők teljes megelégedésére szolgáljon a jónak tűnő ötlet: egy helyen a vizes, a távhős és az ingatlanos ügyfélszolgálat. <DIA alt="Holding Iroda 2007.12.07." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Holding_Iroda_2007_12_07_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Holding Iroda 2007.12.07." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Holding-iroda_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A volt Mihő-ügyfélszolgálatból közös lett. Pénteken volt az ünnepélyes átadása. Fedor Vilmos miskolci alpolgármester úgy értékelte, hogy az önkormányzati gazdasági társaságok holdinggá szervezése már eddig is haszonnal járt, és nemcsak megtakarításban, hanem a tagvállalatok szolgáltatási színvonalának emelésében.

Mint mondta, ebbe tartozik a Szemere utca 5. szám alatti ügyfélszolgálati iroda, ahol mostantól nemcsak a távhős ügyeinket intézhetjük, hanem rendelkezésünkre áll a Mivíz (lakossági ága) és a Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. (A közelben pedig ott az MVK.) Az iroda nyitva tartása: hétfőn, kedden és csütörtökön 8-tól fél 4-ig, szerdán 8-tól fél 6-ig, pénteken 8-tól 12-ig. A Kis-Hunyad út 13. szám alatti Mivíz-ügyfélszolgálat megszűnt. A Széchenyi út 60. szám alatti MIK-ügyfélszolgálat továbbra is nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában