Pszichoaktív anyagot árult

2024.04.23. 16:17

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt az ózdi férfit, aki új pszichoaktív anyagot árult vevőkörének, köztük fiatalkorúaknak is.

Fotó: Police

Az Ózdi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat eljárást egy 41 éves helyi férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Ózdon és vonzáskörzetében lévő vevőkörének - köztük kiskorúaknak is - rendszeresen értékesítette a tiltott anyagot, ezért a nyomozók rajtaütöttek a férfin. A rendőrök a dílernél tartott kutatás során a szerek mellett a terjesztéséhez használt csomagolóanyagokat, mérleget, továbbá készpénzt is lefoglaltak. Az Ózdi Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette, és kezdeményezték letartóztatását.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában