Fekete humor

2024.04.15. 11:30

Azt mondta mezőkövesdi rabló, hogy ő csak viccelt

Egy mobiltelefont akart elvenni ismerősétől, egy szerszámmal fenyegette, majd az arra járóknak azt mondta, hogy csak viccelődnek.

Boon.hu

Elrabolta ismerőse mobilját, aztán azt mondta, csak viccelt

Fotó: Shutterstock

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen rablás bűntette és más bűncselekmény miatt. A vádirat szerint a férfi 2023. október közepén a hajnali órákban Mezőkövesden, az utcán tartózkodott egy férfi ismerősével, akinek a kezéből egy hirtelen mozdulattal kivette a mobiltelefonját és elszaladt. A sértett utánament, kérte, adja vissza a telefont, a vádlott odanyújtotta neki, de azért, hogy mutassa meg a belépési kódot. A férfi viszont visszavette a telefonját, berakta a farzsebébe, de a vádlott több alkalommal a zsebe felé nyúlt, próbálta kivenni belőle a telefont, majd elővett egy csavarhúzónak látszó famegmunkáló ráspolyt, ezzel fenyegetve követelte a készülék átadását, majd a zsebéhez nyúlva megfogta a telefont, mire a sértett ráfogott a kezére. 

Kezüknél fogva rángatták egymást, két arra járó férfi rákérdezett mit csinálnak, a vádlott azt mondta, csak viccelődnek. Végül letépte a sértett nyakláncát, a telefont, kicsavarta a kezéből és elfutott.

Korábban már lopott 

Megelőző napokban ugyanő Mezőkövesden egy vendéglő udvaráról tulajdonított el egy 350 ezer forint értékű lapvibrátort, amit ismeretlen személynek értékesített. Az ügyészség a büntetett előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtön büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetése végrehajtásának elrendelésével.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában