Döbbenet

2023.11.28. 10:10

"Most megdöglesz!" - idős asszonyt rabolt ki egy nő az utcán Miskolcon

Miskolc - Napközben az utcán közlekedő időskorú nőt hátulról leütötte és megpróbálta elvenni tőle drágakővel díszített aranygyűrűjét.

Boon.hu

Végül a táskát sikerült megszerezni

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt - tudta meg a boon.hu.

A vádirat szerint a nő 2023. június elején, az egyik napon, a délutáni órákban Miskolcon, az utcán gyalogosan közlekedő, nehezen mozgó 78 éves nő mögé lépett, hátulról fejen ütötte. Az idős asszony az ütés erejétől az út melletti árokba esett, mire a támadó nő rákiáltott:

Most megdöglesz!

A földön fekvő időskorú nőt többször megütötte, a fülébe harapott, majd megpróbálta lehúzni az ujjáról a 100 ezer forint értékű drágakövekkel díszített aranygyűrűjét. Azonban ez és a karórájának az elvétele sem sikerült, ezért a vászontáskáját vette magához, amiben pénztárca, esernyő és csokoládé volt, összességében 10 ezer forint.

Fegyház lehet a büntetés 

A vádlott cselekményét a környezetben tartózkodók észlelték és távozásakor üldözőbe vették, ezért a vádlott a szatyrot menekülése közben eldobta. A vádlotti bántalmazás következtében a sértett súlyos porctöréses fülsérülést szenvedett el.

Az ügyészség a büntetett előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyház büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában