Vádat emeltek

2023.10.18. 12:30

Kiment az illemhelyre, megerőszakolták a miskolci lányt

Vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt, aki Miskolc külterületén lévő családi ház udvarán az éjszakai órákban a kiskorú lányt bántalmazta, majd nyakánál fogva hátulról megragadta, alsóneműjét levette és erőszakkal közösült vele.

A kislány félelmében nem tanúsított ellenállást

Forrás: Shutterstock

Fotó: Tinnakorn jorruang

A vádirat szerint a vádlott 2021. július végén az éjszakai órákban egy Miskolc külterületén lévő családi ház kivilágítatlan udvarán tartózkodott, amikor az ingatlanban vendégségben lévő 12 éves kiskorú lány kiment az udvaron található illemhelyre. Miután használta, vissza akart indulni a lakásba, azonban a vádlott tenyérrel arcon ütötte, a nyakánál fogva hátulról megragadta, lehúzta a nadrágját, alsóneműjét és erőszakkal közösült vele.

A cselekmény közben a mellékhelyiség ajtajába kapaszkodó sértett félelmében nem tanúsított ellenállást.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben fegyház büntetést, közügyektől eltiltást és végleges hatályú eltiltást indítványozott bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, gondozását, gyógykezelését végzi, azzal hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában