Nagy erőkkel oltják

2023.09.04. 15:21

Mezőnagymihályon gyulladt ki egy tanya - frissítve

Hétfőn kora délután csaptak fel a lángok egy tanyaépületben.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Vadim Axel

Egy ezerkétszáz négyzetméteres tanyaépület ég Mezőnagymihályon, az Ady Endre utca végén. A tűz egy másik épületre is átterjedt. A mezőkövesdi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. A helyszínre tartanak a füzesabonyi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A tárolóban lévő mezőgazdasági gépek és eszközök, termény, tűzifa, valamint gépolaj megsemmisült, a tűz egy közelben álló, állattartásra használt épület tetőszerkezetét is megrongálta. A tűzesethez a mezőkövesdi, a mezőcsáti és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók vonultak négy gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval. Az egységek gyorsbeavatkozó sugarakkal és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Az eset során nem történt sérülés - közölte a tűz eloltása után a katasztrófavédelem.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában