Garázdaság

2023.09.02. 16:00

Egy óvoda udvarán esett egymásnak a két nő

Egy kistelepülés óvodájának udvarán alakult ki a szóváltás, melynek során egymást kölcsönösen fenyegették.

Boon.hu

Egymásnmak estek

Fotó: Anetlanda

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat két nővel szemben. A vád szerint a két nő között 2023. június 1-jén reggel, egy borsodi kistelepülés óvodájának udvarán szóváltás alakult ki, melynek során egymást kölcsönösen fenyegették. Ennek során egyikük - az I. rendű vádlott - a másikhoz - a II. rendű vádlotthoz - lépve két kézzel a hajába markolt és abból több szálat kitépett, miközben a II. rendű vádlott is vádlott társa haját kezdte rángatni. A nők közötti dulakodásnak a II. rendű vádlott helyszínre érkező élettársa vetett véget, aki lefogta az I. rendű vádlottat. Ekkor a helyzetet kihasználva a II. rendű vádlott – annak ellenére, hogy I. rendű vádlott további támadásától már nem kellett tartania – kétszer hasba rúgta az I. rendű vádlottat.

Próbára bocsátás 

A vádlottak fenti kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat váltson ki. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben próbára bocsátást indítványozott a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában