Elképesztő!

2023.09.26. 10:00

1500 forintért rabolt ki egy ittas nőt Miskolcon

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen rablás bűntette és okirattal visszaélés vétsége miatt, aki az utcán leszólított egy ittas nőt azzal a kérdéssel, hogy van-e pénze, majd a kabátjánál fogva megragadta, átvonszolta az utca túloldalára, földre rántotta és a táskájából elvette a pénztárcáját.

Boon.hu

Miskolc

Fotó: Ádám János

A nő 2023. április közepén az esti órákban Miskolcon, az utcán felfigyelt egy ittassága miatt bizonytalanul közlekedő nőre. Leszólította, azzal a kérdéssel, hogy van-e pénze. A sértett azt válaszolta, hogy nincs, de ha van is, az kevés. Erre a vádlott a kabátjánál fogva megragadta, akarata ellenére átrángatta az utca túloldalára, majd a földre rántotta, ezután az áldozat táskájából kivette a pénztárcáját, amiben 1.500 Ft készpénz volt, valamint a nevére szóló személyi okmányok. Az agresszív nő a pénztárcával elfutott a helyszínről.

Az ügyészség a büntetett előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában