Súlyos testi sértés

2023.07.18. 10:25

Tökrészegen anyja bordáit törte Miskolcon

Közérdekű munkát és pénzbüntetést indítványozott a Miskolci Járási Ügyészség.

Boon.hu

Részegen verte az anyját (illusztráció)

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt, aki ittas állapotban a vele együtt élő édesanyját olyan súlyosan bántalmazta, hogy sorozat bordatörés sérüléseket okozott. 

A vádirat szerint a vádlott egy miskolci családi házban együtt élt az édesanyjával, 2022. október hónap második felében az éjszakai órákban ittas állapotban szóváltásba került az ágyon fekvő édesanyjával, trágár módon szidalmazta, majd hajánál fogva lehúzta a földre, és többször ököllel megütötte.

Tízszer belerúgott 

A földön fekvő védekezni próbáló sértettet legalább tíz alkalommal felső testén megrúgta. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túli gyógytartamú darabos orrcsonttörés és kétoldali sorozat bordatörés sérüléseket szenvedett el. 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben közérdekű munka büntetést és pénzbüntetést indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában