Három az M3-ason

2023.07.28. 20:09

Balesetek az M3-as autópályán: 8 sérült került kórházba (frissítve)

Három különálló baleset is történt Gelej és Oszlár térségében.

Forrás: police.hu

21:00

Véget ért a balesetek helyszínelése az M3-as autópályán péntek este.

A helyszíni szemlét és a műszaki mentést befejezték, a forgalom újra zavartalan.

20:00

Három közúti közlekedési baleset történt 2023. július 28-án 17 óra körül az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó 148., 165. és 168. kilométerszelvényében Gelej, illetve Oszlár közelében.

Az első és harmadik esetben három-három autó ütközött össze, míg a második esetben egy gépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, amely balesetek során összesen nyolc fő sérült meg, akiket a mentőszolgálat kórházba szállított.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az autópálya érintett jobb forgalmát lezárták, a forgalmat a hejőkürti lehajtónál a 35. számú főútra terelik és a polgári felhajtónál lehet visszatérni a pályára. Ennek megfelelően az autópálya bal forgalmát a polgári lehajtónál a 35. számú útra terelik és a hejőkürti lehajtónál lehetséges a visszatérés a pályára - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság péntek este a boon.hu-val.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában