Erőszak

2023.06.19. 10:08

A férj meg akarta verni felesége fogorvosát

A felbőszült férjet a két férfi kivitte a váróból, eközben a férfi a mosdó ajtó lapját ököllel betörte.

Boon.hu

Meg akarta verni a fogorvost (illusztráció)

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt, aki a fogorvosi ellátás után felesége állapotát látva, annyira feldühödött, hogy meg akarta verni a fogorvost. 

A vádirat szerint a vádlott várandós felesége 2022. június végén, az egyik mapon, a délutáni órákban egy borsodi településen fogászati kezelést kapott. Érzéstelenítő beadását követően a fogorvos foghúzásba kezdett, azonban a rossz állapotú fogat csak több darabban tudta eltávolítani, amely a nő számára nagyobb traumával járt.  

A fogorvos a beteget kiültette a váróba, a nő innen telefonált férjének, jöjjön érte, mert rosszul érzi magát. Sírva és bedagadt arccal szállt be az autójukba, ezt látva férje erősen felindult állapotba került, bement a rendelőbe és azt kiabálta, hogy megveri a fogorvost. Amikor az orvos kijött a váróba, tovább fenyegetőzött vele szemben, bántalmazni akarta, de az ott tartózkodó két másik férfi beteg ettől visszatartotta, azonban így is egy hirtelen mozdulattal mellkasánál és karjánál fogva meglökte a fogorvost, aki hátralépett, de nem esett el. A felbőszült férjet a két férfi kivitte a váróból, eközben a férfi a mosdó ajtó lapját ököllel betörte.

Pénzbüntetést kaphat  

A fogorvos sértett közfeladatot ellátó személynek minősül. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában