Eljárás indult

2023.04.18. 14:15

Megvan az autós, aki a Selyemréten zebrán előzte a tanulóvezetőt!

A rendőrség elől nincs menekvés, beazonosították az autó vezetőjét.

HI

Forrás: Budapesti Autósok Közössége

A napokban számoltunk be róla, hogy felkerült a Budapesti Autósok Közösségének oldalára és a közösségi médiában is megjelent egy videó, amelyen az látható, hogy Miskolcon a Selyemréten megáll egy tanuló vezető a gyalogos átkelőhely előtt, hogy átengedje a gyalogosokat, azonban a mögötte érkező autós kielőzi jobbról és a gyalogosok közé hajtva – kis híján elgázolva őket – nagy gázzal elhajt.

Érdeklődtünk a vármegyei rendőr-főkapitányságon, ahol kiderült, a rendőrök nem fecsérelték az idejüket! A videó alapján beazonosították a járművet, illetve annak vezetőjét, és a Miskolci rendőrkapitányság eljárást indított ellene, tehát a durva szabálysértés nem marad következmények nélkül!

Korábban már beszámoltunk róla: vármegyénk rendőrei is minden esetben eljárást indítanak a tudomásukra jutott, vagy számukra megküldött videófelvételek alapján. Érdemes tehát eljuttatni a kamerafelvételeinket a rendőrségre, ha szabálysértést rögzítünk vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában