Begurult

2023.04.18. 11:00

Megugatta a kutya, majdnem agyonverte a gazdáját

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 32 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, aki egy társasházban egy ott lakó férfival szóváltásba keveredett, dulakodni kezdtek, amely során a földre került férfit egy összecsukható alumínium szerkezetű kézikocsival a mellkasán megütötte.

BOON

Egy ugató kutya okozta a konfliktust

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2022. október hónap elején, a délutáni órákban egy miskolci társasházba ment látogatóba, azonban az udvaron az ott lakó férfi kutyája megugatta. A vádlott emiatt szóváltásba került a kutya tulajdonosával, dulakodni kezdtek, a kutya gazdája a földre került. A vádlott a földön fekvő férfit egy összecsukható alumínium szerkezetű kézikocsival a bal mellkasán megütötte, majd távozott a helyszínről.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el, a bal oldali tüdő teljesen összeesett, légmell alakult ki, közvetett életveszélyes állapotba került. Egyre nehezebben lélegzett, rokonai vitték kórházba.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában