Tűz

2023.03.12. 14:25

Erkély lángolt Miskolcon, a Középszer utcában (frissítve)

Az érintett lakásban nem tartózkodott senki.

Forrás: Rinyu Zsuzsanna tű. százados/baz.katasztrofavedelem.hu

Frissítés

A miskolci tűzoltók négy járművel vonultak a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hamar eloltották a lángokat, amelyek nem terjedtek át a lakás többi részére, így az lakható maradt. A tűz által érintett lakásban nem tartózkodott senki, az épületet a beavatkozás idejére tizenöt lakó hagyta el ideiglenesen, akik a társasház átvizsgálása és átszellőztetése után visszatérhettek otthonaikba – írja a baz.katasztrofavedelem.hu.

Forrás: Rinyu Zsuzsanna tű. százados/baz.katasztrofavedelem.hu
Forrás: Rinyu Zsuzsanna tű. százados/baz.katasztrofavedelem.hu

---

Tűz keletkezett egy társasházi lakás erkélyén, Miskolcon, a Középszer utcában. Hígító, festékek és berendezési tárgyak égtek mintegy egy négyzetméteren. A város hivatásos tűzoltói a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat. Az egységek megkezdték az utómunkálatokat, és átvizsgálják az épületet, amelyet tizenöt lakó ideiglenesen elhagyott a tűz miatt. A tűz által érintett lakásban senki sem tartózkodott – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában