Életmentés

2023.01.18. 15:27

Majd egy napja feküdt a folyosón a kiskinizsi otthonában elesett idős asszony

A földön fekve találták meg az idős nőt.

Fotó: Shutterstock

Az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrs járőréihez közvetlenül telefonon érkezett a bejelentés 2023. január 17-én 9 óra után, hogy egy kiskinizsi idős nőt egy napja nem látták, és nem tudják elérni sem, így vélhetően valami baja történhetett - írta a police.hu. Az asszony fia Miskolcról indult el a hozzátartozójához, aki felhatalmazta a rendőröket, hogy ha szükséges az ajtót is befeszíthetik, miután megérkeznek a kiskinizsi családi házukhoz. A járőrök azonnal értesítették a főkapitányság ügyeletét, és elindultak a helyszínre, majd menet közben telefonon felvették a kapcsolatot a helyi házorvossal is. A rendőrök pár percen belül a házhoz értek a zárva talált bejárati ajtót befeszítették, majd miután beléptek a folyosóra, a földön fekve találták meg az idős nőt, akinek a vizsgálatát a kiérkező háziorvos azonnal megkezdte. A 75 asszony elmondta, hogy a tegnapi napon elesett a lakásában, és nem tudott felállni.

A Szikszói Rendőrőrs egyenruhásai mentőt kértek a helyszínre, akik megérkezésüket követően átvették az asszony ellátását, majd stabilizált állapotban kórházba vitték - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában