Halálos baleset

2022.12.28. 09:19

Egy ember meghalt: szalagkorlátnak csapódott egy autó az M30-as autópályán, Miskolc közelében (frissítve)

Az M30-as autópályán, a Tornyosnémeti felé vezető oldalon, Miskolc közelében egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött szerda reggel.

Forrás: police.hu

9:25

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. december 28-án 7 óra 45 perc körül egy szlovák felségjelzésű gépkocsi Arnót közelében az M30-as autópályán Kassa irányába haladva átszakította a szalagkorlátot és az árokban állt meg. Az ütközés következtében a személygépjárműben utazó három személy közül egy elhunyt, kettő pedig súlyosan megsérült. Az autópálya forgalma – a belső sávon - rendőri irányítás mellett folyamatosan halad - közölte a rendőrség.

9:20

Átszakította a szalagkorlátot és az út menti árokba hajtott egy személygépkocsi az M30-as autópálya 30-as kilométerszelvényénél, Arnót térségében, a Tornyosnémeti felé vezető oldalon. A balesethez, amelyet egy munkába tartó tűzoltó jelzett a segélyhívó számon keresztül, a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották. Kiérkezésük előtt egy szabadnapos tűzoltó és a helyszínen lévő civilek egy embert kiemeltek a jármű alól. Az egységek áramtalanították a gépkocsit és segítették a mentők munkáját - közölte a katasztrófavédelem.

9:00

A 31-es km-nél a külső sávot zárva tartják - közölte az útinform szerda reggel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában