Lakossági bejelentés

2022.12.20. 11:37

Megmenekült a mezőkövesdi fiatal

Az odafigyelés mentette meg voltaképpen annak a mezőkövesdi fiatalembernek az életét, akit lakossági jelzés alapján a rendőrök vittek haza a hajnali órákban, ezzel megmentve őt a kihűléstől.

Bejelentés érkezett 2022. december 17-én hajnali négy óra előtt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Mezőkövesden, az Egri úton egy hiányos öltözetű, zavartnak tűnő fiatalember az út szélén integet az arra haladó járműveknek. A bejelentést követően a rendőrök a férfit, annak hiányos öltözete miatt, a kihűlést megelőzve a járőrautóba ültették. Az időközben beszerzett információk alapján a 18 éves fiatalembert már kereste a családja, és nem sokkal korábban bejelentést tettek a 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számon is. Miután az információk összeértek, a férfit a rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazaszállították aggódó családjához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában