Zaklatás

2022.11.17. 10:30

Szörnyű! Megfenyegette az állapotos kiskorú lányt és családját

A részeges férfi - mint mondta - a testvéreire és testvére nevelt lányára akarta benzinnel rágyújtani a házat.

ÉM

A Szikszói Járási Ügyészség három rendbeli zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi egy szikszói ingatlanban lakik - mások mellett - két nővérével, valamint az egyik nővére kiskorú nevelt lányával.

A férfi rendszeresen fogyaszt alkoholt, melynek hatása alatt idén tavasszal félelemkeltés céljából, folyamatosan fenyegette testvéreit és testvére nevelt lányát azzal, hogy benzinnel rájuk gyújtja a házat. Az állapotos kiskorú lányt azzal is megfenyegette, hogy lelöki őt a lépcsőn, hogy elmenjen tőle a magzat.

Rendőrt hívtak 

A férfi legutóbb szeptember  26. napján fenyegette meg hozzátartozóit, mely magatartása bennük - ismerve a vádlott agresszivitását - komoly félelmet keltett. Ennek hatására a kiskorú lány a rendőrségi ügyeletre telefonálva kért segítséget. A sértettek, illetve a kiskorú sértett törvényes képviselője zaklatás vétsége miatt  hatályos magánindítványt terjesztettek elő a vádlottal szemben.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában