Lesodródott az útról

2022.10.19. 10:56

Ittasan hajtott a kerítésnek Szikszón, majd elszaladt

Lesodródott egy autó az útról, majd kerítésnek ütközött. Az ittas, vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr elhagyta a helyszínt, de nem jutott sokáig, mert az esetet látta egy szabadnapját töltő rendőr is.

Forrás: police.hu

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 26 éves férfival szemben. A gyanúsított 2022. október 14-én 16 óra körül Szikszón, a Dózsa György úton közlekedett autójával, majd lesodródott az útról és nekiütközött egy betonkerítésnek. A sofőr elmenekült a helyszínről.

Forrás: police.hu

Az esetet látta egy szabadnapját töltő rendőr is, aki szolgálatba helyezte magát, egyben értesítette kollégáit, akikkel azonosították, majd elfogták az autót vezető férfit.

Pozitív lett

Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a járművet kivonták a forgalomból, és kötelező gépjármű felelősségbiztosítással sem rendelkezett. Az autó műszaki állapotára jellemző, hogy egyazon tengelyen különböző méretű gumiabroncsok voltak.

Forrás: police.hu

Az Encsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában