Szabálytalan

2022.03.04. 15:37

Mások biztonságát veszélyeztette a szabályszegő sofőr - Videóval!

Egy rendőr előtt a záróvonalat átlépve, a zebrán előzött az a miskolci autós, akit eltiltottak a járművezetéstől, és egyéb büntetést is kapott.

Fotó: Rendőrség

Látta, és fedélzeti kamerájával fel is vette a szabályszegést az a szabadidejét töltő rendőr - a Miskolci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály megbízott vezetője -, aki értesítette szolgálatban lévő kollégáit, így a járőrök azonnal kiszűrték a forgalomból a közlekedési szabályokat megsértő, ezáltal mások biztonságát veszélyeztető sofőrt.

 

A 42 éves miskolci férfit 2022. február 13-án 15 óra 50 perc körül Miskolctapolcáról a belvárosba tarott, amikor a záróvonalat átlépte, és a gyalogos-átkelőhelyen előzött. A rendőrök miután a jelzés alapján kiszűrték a forgalomból, előállították őt a rendőrkapitányságra, és eljárást indítottak vele szemben.

 

 

A Miskolci Rendőrkapitányság a sofőrt 30 000 forint pénzbírsággal sújtotta, és tíz hónapra eltiltotta a járművezetéstől - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában